visitahtari.fi

Tervetuloa lukemaan Visit Ähtäri blogia

 Ähtärissä tekemistä ja nähtävyyksiä riittää. Täällä pääset tutustumaan paikallisiin palveluihin ja aktiviteetteihin. Blogimme tähtiä ovat paikalliset yrittäjät ja heidän palvelunsa. Lue lisää ja ihastu ähtäriin!

Visit Ähtäri

Tätä et tiennyt Ähtäristä

Suurin osa tuntee Ähtärin sen eläinpuistosta. Joku saattaa tuntea Ähtärin siitä, että Topi Sorsakoski oli täältä kotoisin. Osa taas tiedostaa Ähtärin sijainnin Suomenselän upeissa järvi- ja harjumaisemissa. Mutta kuinka moni tietää sen, että Ähtärin lukiosta löytyy frisbeegolflinja tai mitä tarkoittaa ähtärikaste?

Lue lisää

Ähtärin majapaikat tarjoavat vierailijalleen rauhaa ja taianomaisuutta

Ähtäriin tulijan on hyvä varata reissulleen vähintään viikonloppu, jotta matkasta saa kaiken mahdollisen irti. Päiväreissulla kun ei ehdi tutustumaan kuin noin murto-osaan kaikista Ähtärin mahdollisuuksista. Varmistamalla onnistuneen ja ikimuistoisen matkan, on myös majapaikan oltava ainutlaatuinen. Tutustu Ähtärin tunnelmallisiin maatilamatkailukohteisiin Hyvölän Taloon sekä Valkeisen Lomaan. 

Lue lisää

Remix Kirppis on tavarataivas keskellä Ähtäriä

Aivan Ähtärin keskustassa vanhan pankkisalin tiloissa sijaitsee kirpputori, josta vierailija voi löytää inspiroivia tavaroita ja todellisia aarteita. Remix Kirppis tunnetaan tavarataivaana ja matkailunähtävyytenä, jonka historiaa huokuvat myyntitavarat koostuvat muun muassa eksoottisista kuolinpesistä, eikä vastaavanlaista konseptia löydy ihan joka kulman takaa.

Lue lisää