visitahtari.fi

 

 

 

Ähtärin matkailulehden 2024, Loma-Bingo -arvontasäännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Ähtärin matkailu Oy | Visit Ähtäri.

2. Osallistumisaika

1.2 – 30.11.2024. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistujan on täytettävä arvonnan ehdot. Arvontaan osallistutaan lähettämällä 4 kuvaa bingokohteista, joista muodostuu bingosuora vino-, vaaka- tai pystyrivi sekä osallistujan yhteystiedot sähköpostiosoitteeseen: info@visitahtari.fi.  Sama henkilö voi osallistua arvontaan useampaan kertaan eri bingokohdekuvilla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon. Arvontaan osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus arvontaan osallistumiseen. Arvonnan järjestäjällä on oikeus käyttää kaikkia arvontaan lähetettyjä kuvia viestinnässään ja markkinoinnissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvontaan osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää arvonnan järjestäjälle edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei arvontaan osallistuva kuva loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja/tai haastattelua markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja arvontaan osallistuessaan.

Osallistujan tulee tutustua arvonnan sääntöihin. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt ja arvonnan järjestäjän päätökset. Arvonnan järjestäjällä on oikeus kaikkiin arvontaa koskeviin muutoksiin. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille saapumattomista osallistumisista.

4. Palkinto

Palkintona on 1 yön majoituslahjakortti Naava Chalet pikkupanda -huoneistossa max. 6 hengelle.
Lahjakortti on voimassa 6kk myöntämispäivästä.
Lahjakortti on käytettävissä seuraavien aikojen ulkopuolella; viikot 1, 8, 9, 42, 51–52 sekä kesäaika 1.5–31.8.
Majoittuminen sisältää liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivouksen.
Ei sisällä aterioita.

Palkintoa ei voi muuttaa tai vaihtaa rahaksi.

5. Voitosta ilmoittaminen

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan järjestäjän toimesta. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon (7 päivän) kuluessa voittajan valinnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ja arvonnan järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

7. Tietosuoja

Arvonnan järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan arvonnan toteuttamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.