visitahtari.fi

Aktiviteter

Visit Ähtäri guidar dig till de bästa övernattningsplatserna, besöksmålen, sevärdheterna och aktiviteterna i Suomenselkäområdet. Hos oss får du även skräddarsydda respaket för grupper.

Upplevelser i Etseri.

Låt dig förtrollas av naturen i Etseri. Etseris insjö- och åslandskap bjuder på trevliga möjligheter att röra sig i naturen.

Valkeisen_poropuisto.Kuva:StudioArt_4You

Renparken

Vill du uppleva något unikt i Ähtäri?

I renparken bor för tillfället sju renar: Körrenarna Visa och Valhalla samt flickorna Veronica, Vilma, Vilja och Veera och den unga kalven Pikku V. Alla våra renar är tama och älskar renlav som besökarna gärna får mata dem med. Man kan köpa en påse renlav i vår reception. Renparken är en unik upplevelse i Mellersta Finland.

Läs mer

Lahjakortti

Presentkort

Med ett presentkort kan du komma ihåg både närstående och samarbetspartner, till exempel som julklapp. Ett presentkort är ett trevligt och ekologiskt sätt att komma ihåg någon, och mottagaren av gåvan kan själv välja en passande tidpunkt för besöket. Presentkortet kan användas för att betala logi och tjänster. Gäller i 12 månader från inköpsdatumet. Gratis leverans genast per e-post. Beställ enkelt och tryggt ett presentkort på nätet.

Läs mer

Hotelli Mesikämmen Keilaus Kuva: StudioArt4you

Bowlinghall

Bowlinghallen i Etseri är nu öppen! Bowlinghallen verkar i anslutning till hotell Mesikämmen och har åtta banor. Bowling är ett trevligt tidsfördriv för personer i alla åldrar, och man kan fälla upp kanterna på banan om det är barn som spelar. Välkommen att bowla! Öppet varge dag 12-21

Läs mer

Panda Ähtäri zoo

Etseri djurpark

Etseri djurpark är FInlands första naturenliga djurpark. Här kan du se över 50 djurarter från Finland, Norden och Asien. Pandahuset, Djurparken, Farmen, Snowpanda Deli & Cafe och Zoo Shop.

Läs mer

Visit Ähtäri_talvi

Friluftsliv och naturleder

Du kan njuta av insjö- och åslandskapen i Etseri på vandringsleder och naturstigar. Turistcentret, Mustikkavuori, Kierinniemi och Arpainens vandringsled.

Läs mer

Talvi_pilkillä_Kuva:StudioArt_4You

Fiske

I Etseri finns 169 insjöar som är större än 1 ha och några älvar som passar för forsfiske. Fiskeområdet omfattar vattenområdena i Lehtimäki, Soini och Etseri. Den totala arealen är cirka 14 100 hektar. Fiskbestånden i Ähtärinreittis vattendrag är tack vare långvarigt arbete mycket goda. Fångsten kan bestå av till exempel regnbågsforell, öring, gös, lake, gädda, sik och abborre.

Läs mer

covid-19

Covid-19

Vi i Etseri vill tillsammans göra allt vi kan för att det ska vara tryggt för alla att semestra i Etseri både nu och i framtiden. Observera att om du på grund av utlandsresor eller exponering är i karantän på din hemort så gäller samma bestämmelser även i Etseri. Ni observerar väl den här bestämmelsen, tack! En aktuell lägesöversikt över coronaläget i Finland.

Läs mer

frisbeegolf

Discgolf

I Etseriområdet finns tre discgolfbanor. Discgolfbana för tävlingsbruk med 20–21 hål vid Mustikkavuori i Etseri. Innehåller rikligt med höjdskillnader. Intill banan finns även en avsevärt lättare familjebana med 12 hål, som i enlighet med namnet passar personer i alla åldrar.

Läs mer

Visit Ähtäri

Välkommen till Etseri i Södra Österbotten. Etseris vackra ås- och insjölandskap avnjuts bäst på vandringslederna och naturstigarna. Den rena naturen och vattendragen bjuder på förtrollande skönhet.

Visit Ähtäri Instagramissa

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa