visitahtari.fi

Matkapaketit

Mökkeilyä, hemmottelua, hauskoja aktiviteetteja ja laatuaikaa rakkaimpien ystävien kanssa.

Ähtärin unohtumattoman kauniissa luontomaisemassa järjestät kaveriporukoiden ikimuistoiset reissut niin kesällä kun talvella:
Vuokraa vaikka huvila, varaa vauhdikkaat aktiviteetit ja nauti kaikesta mitä Ähtärillä on tarjota.

Lumoudu Ähtärin luonnon taiasta patikoiden, hiihtäen tai saunan lauteilla rentoutuen.

Golf Kuva: Pixabay

Ähtäri Golf paketti kahdelle

Varaa golfpaketit 2021 tarjoushintaan Visit Ähtärin verkkokaupasta! Vietä golfintäyteinen kahden yön loma Ähtärissä ainutlaatuisessa näköalahuoneistossa jossa oma sauna! Paketti sisältää 2 Green Feetä sekä 2 vrk majoituksen kahdelle,  Hotelli Mesikämmenen aamiaiset ja kylpylän käytön.

Osoite: Karhunkierros 149, Ähtäri

Tiedustelut: info@visitahtari.fi / arkisin 040 5003933

Verkkosivut: Tutustu

Maastopyörät
Ähtäri Valkeisen Loma.Kuva: Opa Latvala
Ähtäri Hyvölän talo Kuva: Opa Latvala
Naava Chalet

Pyöräilypaketti 3 vrk

Kolmen tähden polkaisu – Pyöräillen Ähtäriä ympäri (pyöräilypaketti 3 vrk) 3 päivää-3 yötä 45-50 km. Ähtärissä kolmen matkailuyrityksen kautta kulkevalla pyöräreitillä nähtävyyksiä ovat mm. luonnonkaunis, kalastukseen sopiva Ohrakoski,https://visitahtari.fi/luontoreitit/ Ähtärin kirkonmäki ja keskustan lukuisat kulttuurikohteet, näkötorni Mustikkavuorella sekä Ähtärin Zoon kaikki upeat eläimet, mukaan lukien Pandat Lumi ja Pyry.

Pyörämatka Ähtärin ympäri tarjoaa luontoa, kulttuuria ja upeita maisemia. Reitillä aistit maaseudun kauneuden, tutustut Ähtärin maaseutukaupunkiin ja sen kulttuurikohteisiin, pääset vierailemaan Ähtärin eläinpuistoon ja nauttimaan paikallisten matkailuyritysten tarjoamista palveluista.

Yrityksestä toiseen pyöräilet paikallista tieverkostoa pitkin. Pyöräillessä saat kokea Ähtärin upean luonnon rauhallista tunnelmaa. Reitin kulttuuri- ja taidekohteissa avautuu mielenkiintoinen paikallinen historia ja taiteilija Eero Hiirosen upeat veistokset. .https://visitahtari.fi/kayntikohteet-ja-nahtavyydet/ monimuotoisuuden keskelle pääset sukeltamaan Ähtärin eläinpuistossa ja Valkeisen Loman poropuistossa. Aktiivisen päivän päätteeksi pääset rentoutumaan majapaikkasi saunan löylyissä ja nukut makoisesti mökissä tai huoneessa, joissa kodikkuus, luonnonrauha, maisemat ja paikalliset ateriapalvelut kruunaavat pyöräilypäiväsi.

Kesto: 3 pvä (3 yötä), 45-50 km

 1. päivä
 • Lähtö Ähtäri Zoo Resort alueelta
 • omatoiminen pyöräily Ähtäri Zoo Resort – Ohrakosken Laavu – Valkeisen Loma
 • saapuminen Valkeisen Lomaan ja majoittuminen 2hengen huoneessa / mökissä
 • opastettu Poropuistovierailu
 • rantasauna, iltaruoka
 1. päivä
 • aamupala (tai tarvikkeet majoitustilaan toimitettuna)
 • omatoiminen pyöräily Valkeisen Loma – Ähtärin ja kulttuurireitti ja keskusta – Mustikkavuori – Hyvölän Talo
 • saapuminen Hyvölän taloon ja majoittuminen 2-hengen huoneessa
 • rantasauna, iltaruoka
 1. päivä
 • aamiainen (tai aamupalatarvikkeet majoitustilaan toimitettuna )
 • omatoiminen pyöräily Hyvölän Talo – Ähtäri Zoo Resort alueelle takaisin
 • majoittuminen Naava Resortin Naava Chalet saunallisessa huoneistossa
 • omatoiminen illallinen jossakin matkailualueen ravintoloista
 1. päivä
  • huoneen luovutus ja kotiin lähtö

Hinta: 333 € / henkilö, minimi 2 henkilöä (majoitus 2 hengen huoneissa)

Saatavilla:  1.9.2021 – 15.6.2022

talvikaudella reittien saatavuus rajoitetumpi.

Polkupyörävuokra lisämaksusta:  Fatbike tai SähköFatbike, 3 päivää

Tiedustelut: info@visitahtari.fi tai 040 5003933

Ähtäri Valkeisen Loma.Kuva: Opa Latvala

Päivä kokouspaketti

Kokouspaketti 12-60 henkilölle idyllisessä maalaismaisemassa. Rauhallinen ja kaunis ympäröivä luonto ulkoilumaastoineen sekä maukas ruoka kodikkaassa ravintolassa takaavat onnistuneen tilaisuuden. Wlan, fläppitaulu sekä 62 tuuman TV, jolla voit välittää dataa läppärisi kautta. Päiväkokouspaketti  sisältää kokoustilan lisäksi aamukahvit ja sämpylän, kotiruokalounaan sekä lähtökahvit. Tarvittaessa pystymme tarjoamaan myös virikkeitä kokouspäivään monenlaisen ohjelmatarjonnan avulla (poropuistovierailu, porometsäkävely porojen aitauksessa sekä laavukahvit ja sesongin kahvileipä, kesto n. 1 tunti, riippuen ryhmän koosta, ohjattu frisbeegolf, melontaa, savusaunan lämmöt)

Päiväkokous hinnat alk. esim. 12 henkilön ryhmälle 418 €

Tiedustelut: info@visitahtari.fi puh. 040 5003933

Hyvölän talo

Päivä kokouspaketti

Kokouspaketti 12-30 henkilölle. Kokouspaketit rakennetaan tarjoiluineen toiveidenne mukaan. Päiväkokous sisältää kokoustilan lisäksi tulokahvin, suolaisen piirakan ja talon marjamehun, lounaan noutopöydästä sekä päiväkahvin ja makean leivonnaisen. Kaikki ruoka on paikalla valmistettua, järvien kalaa, luomujuureksia, omia leipomuksia, sisällöt elävät tuotteiden sesonkien mukaan.
Kokoustila, ryhmätyötila, kahvia ja hedelmiä tarjolla kokouksen ajan ja kokousvälineet. Kapasiteetti päärakennuksen tuvassa n.30 henkeä. Kokouspaketti räätälöidään aina toiveidenne mukaan ja myös pienemmät ryhmät sekä puolen päivän kokoukset onnistuu tarvittaessa.

Hinnat alk. esim. 12 henkilön ryhmälle 420 €

Tiedustelut: info@visitahtari.fi  tai 040 5003933

Visit Ähtäri_matkailualueen kappeli
Visit Ähtäri_matkailualueen kappeli
Hotelli_ Mesikämmen_Kuva:StudioArt_4You
naava-chalet-303-makuuhuone-bedroom-maisema-view

Häät

Sanokaa tahdon kauniissa hirsikappelissa!

Ähtärin historiallinen metsäkappeli huokuu entisajan perinteitä. Kappeli sijaitsee kallion laella luonnon kauniissa järvimaisemassa. Hotelli Mesikämmenen palvelut ovat välittömässä läheisyydessä. Kirkkoon voi tutustua lainaamalla avaimen hotellin vastaanotosta.

Juhlavieraita kappeliin mahtuu 70. Sanokaa TAHDON vuoden ajasta riippumatta. Kappeli tarjoaa tunnelmaa sydäntalvesta keskikesään. Tilaa voi varata kirkkoherranvirastosta ja sen käyttö on maksutonta.

Räätälöimme teille hääpaketin toiveidenne mukaan. Majoitus mahdollisuudet niin hääparille kuin vieraillekin kävelymatkan päässä, Naava Chalet sviitti, hotelli Mesikämmenen 2hh, Hirvi-mökit tai Naava Resort huvilat. Juhlatilat varattavissa niin hotelli Mesikämmenestä tai alueen muista juhlatiloista.
Vuodenajoista riippumatta Ähtärissä on aina luonto lähellä ja kuin luotu juhlistamaan rakkautta. Voit valita myös romanttiset maalaishäät jolloin juhlanne järjestetään kappelista noin 8 km päässä.
Toivomme saavamme toivottaa teidät viettämään elämänne tärkeintä juhlaa Ähtäriin.

Osoite: (Kappeli)Karhunkierros 149, Ähtäri

Tiedustelut: info@visitahtari.fi tai 040 5003933 (Kappelin varaus) ahtarin.seurakunta@evl.fi puh 06 515 1600

Verkkosivut: www.ahtarinseurakunta.fi