visitahtari.fi

Grupper

I Etseri hittar du mångsidiga konferenspaket för både korta och längre konferenser! Välj de lokaler som passar bäst för just dina behov. Du kan kongressa flexibelt på en lantgård eller ett lägerområde, i en stuga eller ett fritidshus eller på hotell. Om du vill kan både hel- och halvdagskonferenser inkludera lunch, och vid behov kan pausservering och/eller frukost ordnas under konferensen.

Ta del av de olika alternativen och kontakta oss-vi skäddarsyr konferensen utifrån dina behov.

Ähtäri-Hall

Allaktivitetshall i anslutning till pandahuset. Stigande läktare för cirka 500 personer, total kapacitet 1 200 personer. Seminarier, konferenser, olika kulturevenemang och mässor. Lokalerna kan anpassas till evenemang av olika storlekar och typer. Den mångsidiga servicen i Etseris turistområde finns alldeles intill.

Förfrågningar: 040 544 2537

Adress: Karhunkierros 150, Etseri

MER INFORMATION

hotellimesikämmen

Hotell Mesikämmen

På hotell Mesikämmen kan du hålla både dagskonferenser och seminarier som pågår i flera dagar. Evenemanget kan även inkludera till exempel ett besök i pandahuset, en rundtur i djurparken, aktiviteter på husdjursgården eller varför inte äventyr i Flowpark. Måltider i hotellets restaurang eller i Snowpanda Deli & Cafe.

Förfrågningar: 0405003933,  info@visitahtari.fi

naava springs kokous sp ahtari

Naava Spring Spa

Naava Springs Konferens och Spa

Naava Springs är en konferens- och spahelhet för högst 16 personer. Konferenslokalerna av loungetyp skapar en trivsam och naturlig atmosfär. Lokalerna är försedda med modern mötesteknik. På spaavdelningen finns en ångbastu, en bastu, en bubbelpool och fina dusch- och omklädningsutrymmen. De trivsamma och omsorgsfullt inredda lokalerna bildar tack vare en glasvägg med skjutdörrar en sammanhängande helhet med den stora terrassen, varifrån man har en fantastisk utsikt över insjölandskapet.

Förfrågningar: 0405003933,  info@visitahtari.fi

valkeisen-loma-kokoukse
valkeisen-loma-kokoukse

Valkeisen Loma

Valkeisen Loma erbjuder ett idylliskt och lantligt landskap för konferenser. Den lugna, omgivande naturen med sina möjligheter till friluftsliv och den utsökta maten i den hemtrevliga restaurangen borgar för ett lyckat evenemang. Och för att ni inte ska behöva sitta stilla hela konferensdagen kan vi även erbjuda stimulans i form av ett varierande programutbud. Modern konferensutrustning. Konferenslokaler för högst cirka 60 personer.

Förfråningar: 0405003933,  info@visitahtari.fi

Hyvölä tilausravintola

Hyvölän Talo

Hyvölän Talo erbjuder gruppmåltider året om för bussgrupper, släktträffar, födelsedagsgäster, företagskunder och julfester – kom på besök du också! Storstugan i huvudbyggnaden har kapacitet för 40 personer, dessutom finns det 20 platser i salen. På sommaren finns det tilläggsutrymme i utepaviljongen.

All mat tillverkas på plats: insjöfisk, ekologiska rotfrukter, egna bakverk – innehållet lever med säsongens produkter.

Förfrågningar: 0405003933,  info@visitahtari.fi

Honkiniemi

Honkiniemi

Honkiniemi betjänar flera grupper samtidigt. Mångsidiga konferenslokaler från utrymmen för 200 personer till rum för små grupper i braskabinettet. Till förfogande står alltid ett gruppspecifikt konferensrum samt flera konferensrum eller rum för små grupper enligt behov och program. Modern konferensutrustning. Den lugna och vackra miljön vid stranden av Ähtärinjärvi skapar en lyckad inramning också för en aktivitetsinriktad konferensdag.

Förfråningar: 0405003933,  info@visitahtari.fi

pirkanlinnan-auditorio

Pirkanlinnan auditorio

I kulturcentret Pirkanlinna i centrum finns ett auditorium för 130 personer med modern mötesteknik.

Adress: Lukiontie 1, Ähtäri

Förfrågningar: 0405003933,  info@visitahtari.fi