Syysloma 2020

Tänä syksynä Ähtäri on erityisesti nuoria kiinnostava kohde, kun neljä huipputubettajaa ottavat haltuunsa Ähtäri-hallin lauantaina 17.10.2020. Nelikon energisen lavashow’n kruunaa meet & greet! Meillä on tarjolla myös monenlaista muuta mukavaa aktiviteettia, ja tekemistä riittää useammaksikin päiväksi. Tubeshow’n päätteeksi voi lähteä kokemaan vielä vaikkapa jännittävän Yöseikkailun.

Tubeshow – Ähtäri meet & greet

Ähtäri-halli (os. Karhunkierros 150)
Lauantaina 17.10.2020 klo 15

Neljä suosikkitubettajaa Lakko, ZoneVD sekä Niko ja Santtu saapuvat syyslomaviikolla Ähtäriin! Kesto n. 3h (sis. lavashow sekä meet & greet)

Peruslippu 22,00 €
Ryhmälippu (min. 15 hlö) 20,00 
+ toimituskulut (alk.1 € 
www.lippu.fi)

Osta liput

Yöseikkailu

Lauantaina 17.10.2020

Yöseikkailu on Ähtäri Zoon ja seikkailuhuvipuisto Flowparkin perinteeksi muodostunut syyslomaviikon tempaus, joka keskittyy hämäräaktiivisiin eläimiin sekä kiipeilyyn puissa otsalampun valossa!

Ähtäri Zoo
(os. Karhunkierros 150)

Ähtäri Zoo on auki lauantaina poikkeuksellisesti iltamyöhään saakka ja eläinpuiston voi kiertää ohjatun eläinopastuksen mukana, jonka aikana yöaktiiviset eläimet saavat iltapalaa! Ulkotulet valaisevat polkua, mutta otathan oman taskulampun mukaan.

Ohjatut eläinopastukset alkavat lauantaina klo 17.00 pandoilla, jonka jälkeen vuorossa ovat karhu, susi, lumileopardi sekä ahma.

Osta liput

Seikkailuhuvipuisto Flowpark
(os. Karhunkierros 150)

Illan hämärtyessä Flowparkissa kiipeillään otsalamppujen valossa! Kiipeilyyn kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia. Lipunmyynti päättyy ja seikkailu tulee aloittaa klo 20 mennessä. Varaa mukaan otsalamppu (lainalamppuja on rajoitetusti), ripaus seikkailumieltä, sekä säänmukainen varustus.

Yöseikkailun tarjoushinta: 22 € / hlö

Tarjoushinta nuorisoryhmille: 20 € / nuori

Tarjoushinta edellyttää ryhmävarausta ennakkoon sähköpostitse myynti.ahtari@flowpark.fi tai  varauslomakkeen kautta.

Koko perheen leffailta!

Ähtäri-halli (os. Karhunkierros 150)
Tiistaina 13.10.2020 klo 17.30

Ähtärin kaupungin vapaa-aikatoimi tarjoaa syyslomaviikolla kaikille ilmaisen elokuvaillan Ähtäri-hallissa! Karvakamut on lämminhenkinen lastenelokuva, joka sopii erinomaisesti myös 5-6 -vuotiaille lapsille vanhempien seurassa ja yli 7-vuotiaille yksinkin katsottuna.  Elokuvan kesto noin 1h 40min.

Ovet Ähtäri-hallille ovat avoinna jo klo 16.30 alkaen ja sisään otetaan 300 hlö, jotta turvavälit seurueiden välillä pystytään pitämään.

Koko perheen ulkoilutapahtuma

Mustikkavuoren liikuntakeskus (lähtö Niemenpääntie)
Keskiviikkona 14.10.2020 klo 12-16

Esteetön rastireittikävely Mustikkavuoren pururadan sillalta laavulle (matka n. 2 km), jossa sämpylä, mehu ja kahvitarjoilu. Reitin varrella on kysymyksiä, joihin vastaamalla osallistuu palkintojen arvontaan. Lähtöpaikasta löytyy tarkempi reittiohjeistus, vastauspaperit ja kynät. Vastauslaatikko on laavulla.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Diabetes, Ähtärin kerho ja Ähtärin kaupungin nuorisotoimi

Lisätiedot: nuoriso-ohjaaja Päivi Peerla p. 040 5648646

Farmin syysloma

Ähtäri Zoo (os. Karhunkierros 150)

Lampaiden syyskerintänäytökset

ma-ke 12.-14.10. joka päivä klo 13

Farmin ruokintakierrokset piikain opastamana

ma-su 12.-18.10. joka päivä klo 12. Lähtö lammastarhalta.

Lisätiedot ja liput

Ähtäri Zoon eläinopastukset

Ähtäri zoo (os. Karhunkierros 150)

Syyslomalla saat eläinpuistokierroksesta enemmän irti osallistumalla ohjattuihin eläinopastuksiin! Koska oppaat osallistuvat eläinten hoitoon, pystyvät he kertomaan tarinoita tarhan asukkaiden elämästä, ruoasta ja virikkeistä, sekä keskinäisistä suhteista. Yleisöopastuksilla oppaat myös joko ruokkivat tai virikkeellistävät eläimiä, joten yleisön on mahdollista nähdä tätäkin puolta eläinpuiston arjesta.

Opastuksia järjestetään viikoilla 42 sekä 43, ja ne aloitetaan joka päivä klo 10.30.

Lisätiedot ja liput

Yleisöluisteluvuorot

Ähtärin jäähallissa (os. Mustikkavuorentie 35)

Joka päivä maanantaista perjantaihin 12.-16.10.2020

klo 10-12 mailaton vuoro

klo 12-14 mailallinen vuoro

Kaikilla tulee olla kypärä päässä ja alle 18-vuotiaat huoltajan vastuulla.

keilailu

Keilaus

Hotelli Mesikämmen (os. Karhunkierros 149)

Keilailu on mukavaa ajanvietettä kaikenikäisille ja laidat voidaan nostaa ylös lapsia varten. Käytössä on joka toinen rata – pidäthän huolen turvaväleistä!

Avoinna joka päivä 12-22

Lue lisää ja varaa vuoro

kylpylä

Mesikämmen kylpylä

Hotelli Mesikämmen (os. Karhunkierros 149)

Rentoudu syyslomalla kylpylässä nauttien saunan lämmöstä ja altaiden virvoittavasta voimasta! Kylpylä on avoinna joka päivä.

Lauantaina 17.10.2020 kylpylässä järjestetään yöuinti klo 15-22.

Osta liput