visitahtari.fi

Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma 24.2.2024

Tule mukaan kokemaan talvimaastopyöräilyn huumaa Ähtärissä.
Talvisessa maastossa pyöräily on huikea kokemus!

fatbike

Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma 24.2.2024

Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma järjestetään Ähtärissä 24.2.2024. Pyöräilyn lomassa nautitaan talvisen raikkaasta ilmasta ja lumisista maisemista. Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja sopivan haastavista reiteistä. Sarjoja on useita ja reittejä; 10, 25 ja 50 km ja näistä sähköpyöräilijöille on oma sarja 25 ja 50 km. Nyt mahdollisuus myös joukkuesarjaan!

Tapahtuman reiteille suositellaan läskipyörää. Oman valinnan mukaan voi matkan halutessaan taittaa leveärenkaisella maastopyörällä, mutta kapearenkaisella pyörällä ajaminen ei onnistu. Hyvä, säänmukainen varustus riittää sekä pakollisena varustuksena pyöräilykypärä.

Tapahtuman kilpailukeskuksena toimii Ähtäri Zoon parkkipaikka P2 (Karhunkierros 93, 63700 Ähtäri). Tervetuloa haastamaan itsesi ja kisaamaan aikaa vastaan pidemmillä reiteillä tai lähde kiertämään Retki-reitti rennommin.

Yleisölle vapaa pääsy. Huomioitavaa on, että Niemisjoen varteen on yleisöltä pääsy kielletty.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Ähtärin Matkailu Oy yhdessä Ähtäri Zoon, Ähtärin kaupungin ja Ähtärin Valppaan kanssa.

Vauhdikasta tapahtumapäivän iltaa voi jatkaa Ä-klubilla hyvän tanssimusiikin tahtiin.

TULE MUKAAN JOUKKUEENA, 2–4 henkilöä (esim. yritykset, yhdistykset ja ystäväporukat):
Valitkaa matka, jonka ajatte ja ilmoittautukaa valitsemallenne matkalle henkilökohtaisesti –muistakaa ilmoittaa samalla myös joukkueen nimi. Jokaiselle osallistujalle tulee oma aika ja näiden aikojen keskiarvo määrittää joukkueen sijoituksen. Matkat: 25 km tai 50 km TAI 25 km ebike tai 50 km ebike

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumismaksu sisältää ajanoton, mitalin kaikille osallistujille, huollon mainituilla huoltopisteillä sekä peseytymismahdollisuuden. (Huom. Kylpylän mahdollisesta käyttömahdollisuudesta ilmoitetaan myöhemmin!). Muista hyödyntää sähköiset liikuntaedut; Smartum, Epassi ja Edenred!- TUTUSTU Moneskon ohjeisiin tästä ennen ilmoittautumista.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT TAPAHTUMASTA TÄSTÄ  LINKISTÄ.

Majoitu Ähtärissä – Tule vaikka koko viikonlopuksi ja varaa itsellesi/seurueellesi sopivin majoitus.

Vuokraa pyörä – Mikäli menopeli puuttuu, voit varata Fatbiken (M- ja L-koko).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tiedustelut: info@visitahtari.fi tai 040 5003933